Керівник фірми на Львівщині незаконно привласнив насосну станцію, водонапірні башту та свердловину

09.08.2018 20:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління захисту економіки у Львівській області й слідчі Бродівського відділу поліції викрили керівника товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив майно, котре раніше було відчужене іншим особам, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Керівницю банку на Львівщині звинуватили у привласненні ₴4 млн

Про це повідомили у вівторок, 7 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «35-річний власник фірми використав документи, які втратили юридичну силу і, достовірно знаючи, що частина майна вже товариству не належить, незаконно набув право власності на будівлю насосної станції, водонапірну башту та водозабірну свердловину. Їх загальна вартість – близько 100 000 гривень».

«Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).  За вчинене власнику підприємства загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews