Лідера проросійської організації скаутів зі Львова знайшли повішеним

10.08.2018 11:35   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля
 

Лідера федерації скаутів «Галицька Русь» львів'янина Кирила Арбатова знайшли повішеним у селі Лазещина Рахівського району на Закарпатті.

Про це 8 серпня повідомило місцеве видання «Закарпаття онлайн», посилаючись на інформацію колишнього лідера «Русского движения на Украине» Олександра Свистунова. За його інформацією, вчора нібито мав відбутися похорон Кирила Арбатова, пише - ZAXID.NET.

«Існує версія, що він повісився, але це – версія. Версій дуже багато. Ніхто нічого толком не знає», – процитувало видання Олександра Свистунова.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області ZAXID.NET підтвердили, що 4 серпня у селі Лазещина у Рахівському районі був знайдений повішений чоловік. Однак, у поліції не підтверджують, чи це саме Кирило Арбатов, пояснюючи це забороною розголошувати персональні дані.

«Про загибель чоловіка в поліцію повідомив його сусід. Він знайшов тіло чоловіка 1978 року народження на горищі дому, у якому той проживав. Попереденій огляд тіла не показав ознак насильницької смерті. Тіло направлено на експертизу», – сказав ZAXID.NET в.о. керівника відділу комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області Володимир Павлюх.

За цим фактом у поліції порушили провадження за ст. 115 («Умисне вбивство») ККУ з позначкою «самогубство».

Кирило Арбатов – лідер федерації скаутів «Галицька Русь». Свого часу він очолював також проросійську організацію «Російське молодіжне братство» у Львові.

На фото: Кирило Арбатов

Федерація скаутів «Галицька Русь» займається відновленням пам'ятників російських солдатів, загиблих у Першій та Другій світових війнах. Зокрема вона займалась відновленням могили радянського розвідника Миколи Кузнєцова у Львові, яку неодноразово нищили вандали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET