На Яворівщині розшукали жінку, яка з банкомату забрала чужі гроші

Збитки потерпілому склали – 6 600 грн.

18.08.2018 12:30   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

До Яворівського відділу поліції за допомогою звернувся 48-річний житель району. Чоловік поінформував, що, знаходячись у райцентрі, він хотів зняти 6 600 грн через банкомат. Однак, оскільки апарат довго «думав», заявник собі вирішив, що він несправний й пішов, не дочекавшись своєї готівки. А за деякий час дізнався, що зазначену суму було списано з його рахунку (ними хтось – заволодів), пише - .

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Збита на пішохідному переході у Львові жінка відсудила ₴100 тис. у водія маршрутки

Як поінформували у відділі комунікації поліції Львівської області – поліцейськими встановлено, що гроші з банкомату забрала 39-річна мешканка району. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 ККУ (Крадіжка). Статтею передбачено: позбавлення волі – до 3-х років.

З’ясовуються причини й обставини цієї пригоди. На сьогодні фахівцями безпосередньо проводяться всі необхідні процедури й експертні оцінки згідно з нормами КК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн