Львів'янину, що вдарив ножем поліцейського,загрожує 12 років в'язниці

20.08.2018 12:35   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів'янину, що поранив поліцейського, повідомили про підозру. Йому загрожує від 5 до 12 років ув'язнення, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Подія трапилась цьогоріч 17 серпня у м. Львові. У ході комплексного відпрацювання міста оперативники помітили осіб, які у центрі міста наносили фарбою напис на фасад будинку, пише - Гал-інфо.

Аби уникнути затримання, зловмисник наніс правоохоронцеві один удар ножем у  грудну клітку, спричинивши проникаюче поранення, яке за своїм характером відносяться до тяжкого тілесного ушкодження, що є небезпечним для життя постраждалого.

Після скоєного правопорушника одразу затримали працівники поліції.

Галицьким  районним судом   м. Львова підозрюваному  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, працівниками Нацполіції, повідомлено про підозру 20-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого  ч.3 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до  дванадцяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо