Садовий виділив більше 500 тисяч на демонтаж реклами у Львові та батарейки

21.08.2018 21:29   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Всі кошти скерують як внески до статутних капіталів двох комунальних підприємств.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №413 від 16 серпня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 587 тис грн як внески до статутних капіталів ЛКП «Адміністративно-технічне управління» і ДП «Бондарівка» ЛКП «Зелений Львів»., пишуть - Варіанти.

«Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту містобудування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова», – йдеться у документі.

Зокрема, ЛКП «Адміністративно-технічне управління» отримає  387 100 грн, а ДП «Бондарівка» ЛКП «Зелений Львів» – 200 000 грн.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, під Львовом діє комунальне підприємство «Боднарівка» – єдиний завод в Україні, що безпечно переробляє ртутні лампи. Від підприємства Львовом їздить екобус, який також збирає використані батарейки.

Станом на сьогодні у Львові є 207 пунктів збору батарейок: школи, комунальні підприємства, супермаркети, ринки.

А ЛКП «Адміністративно-технічне управління» також займається демонтажем самовільно встановленої ремками та літніх майданчиків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти