На Львівщині бандити приставили до горла водія таксі ножа та відібрали машину

22.08.2018 09:58   Джерело: Надзвичайні Новини
Опубліковано : Патрік Скеля

Близько 3 години ночі, у селі Суховоля, Городоцького району, четверо чоловіків приставили до горла водія таксі ножа та заволоділи його транспортним засобом Фольксваген.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пишуть - Надзвичайні Новини.

«Вони забрали в потерпілого 1200 гривень та поїхали у невідомому напрямку. На території Львівської області ввели оперативний план «Перехват». Всі екіпажі поліції отримали опис злочинців та модель автомобіля. Один з екіпажів патрульної поліції 2 батальйону виявив автомобіль в селі Зимна Вода та почав переслідування. Зловмисники на високій швидкості спробували відірватися. Інспектори завели їх на узбіччя де водій змушений був зупинитися. Двоє осіб вибігли з автомобіля проте далеко не втекли, їх затримали патрульні. Офіцери з'ясували де перебувають ще два поплічника та затримали їх в одному з придорожніх готелів», - йдеться у повідомленні.

На даний момент проводиться слідство. Попередня кваліфікація злочину: ч.2 ст.187 та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Надзвичайні Новини