Патрульні роззброїли двох чоловіків у Львові (Фото)

22.08.2018 13:29   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульних двічі викликали на проспект Червоної Калини, де перебували чоловіки з предметами, схожими на зброю.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області, пише - Status Quo.

Вчора вдень екіпажу патрульних надійшов виклик на проспект Червоної Калини, де, за словами заявника, перебувають два чоловіки з пістолетом. Інспектори прибули на місце та виявили групу з шести осіб. Патрульні викликали ще один екіпаж поліції та попросили чоловіків не робити різких рухів.

В одного з осіб офіцери виявили предмет, схожий на пістолет. Ще один чоловік перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння та почав агресивно себе поводити. Патрульні змушені були застосувати до нього кайданки. Чоловіків передали слідчим для встановлення особи, а предмет, схожий на пістолет, вилучили на експертизу. Вже у відділі поліції на чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, винесли постанову за ст. 178 КУпАП (поява у громадському місці у п’яному вигляді).

Трішки згодом на телефон 102 зателефонувала схвильована жінка та попросила про допомогу. Її чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння та почав погрожувати їй зброєю. Патрульні виїхали на проспект Червоної Калини та зайшли до квартири. Там правоохоронці виявили предмет, схожий на гвинтівку Вінчестера, та набої. На місце викликали слідчих Сихівського відділу поліції та експерта, який вилучив предмет.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo