У Трускавці стрияни намагалися пограбувати пункт обміну валют

25.08.2018 09:24   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Повідомлено про підозру 20-річному та 21-річному мешканцям Стрия, яких підозрюють у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області. Подія трапилась цьогоріч, 20 серпня, в нічну пору доби у Трускавці. У ході досудового розслідування встановлено, що зловмисники здійснили напад на приміщення місцевого пункту обміну валют. Намагаючись викрасти грошові кошти, чоловіки шість разів вистрелили у вікно касира, проте не змогли його розбити, а лише пошкодили, пише - Дивись.info.

Таким чином зловмисники змушені були тікати із місця пригоди. Проте незадовго, за гарячими слідами, правопорушників затримали правоохоронці в порядку ст.208 КПК України.

Крім цього, у середу, 22 серпня, Стрийським міськрайонним судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Зазначимо, що під час нападу касир не постраждав.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info