У Львові попрощалися зі старшим лейтенантом Олегом Кремезом

25.08.2018 22:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На Личаківському кладовищі поховали військового медика Олега Кремеза («Ватсона») з полку «Азов», який загинув на сході нашої країни.

Читайте також

Нещасний випадок на Львівщині: хлопець обпік обличчя палаючим розчинником

Про це повідомили в суботу, 25 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Шану загиблому прийшли віддати сотні львів’ян. Спершу в Гарнізонному храмі на вулиці Театральній, відбулося прощання з Олегом Кремезом та чин похорону. Відтак, Героя з усіма почестями перевезли на Личаківське кладовище, де він спочив на полі почесних поховань №76», пише - Щоденний Львів.

«Олег Миколайович Кремез («Ватсон») 1960 року народження служив у полку «Азов» з липня 2015 року. Народився Олег Миколайович у Житомирській області. Проживав Герой у Львові», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомлялось раніше, старший лейтенант медичної служби Олег Кремез кинувся 19 серпня рятувати на морі дівчину, але стихія забрала життя обох.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів