На Львівщині суд обрав запобіжний захід ґвалтівнику власної дитини

На Львівщині арештували підозрюваного у зґвалтуванні.

01.09.2018 10:48   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Підозрюваному у зґвалтуванні своєї п’ятирічної доньки загрожує позбавлення волі до 15 років.

Читайте також

Нелюда зі Львівщини ув’язнили на 11 років за зґвалтування дитини

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 31 серпня: «За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, працівниками поліції повідомлено про підозру 38-річному мешканцю Миколаївського району у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України (задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, вчинене щодо малолітньої). Подія трапилась цьогоріч у червні в будинку підозрюваного», пише - Щоденний Львів.

«У ході досудового розслідування з’ясовано, що зловмисник, скориставшись безпорадним станом своєї п’ятирічної доньки, задоволив статеву пристрасть неприродним способом. Правоохоронці цього ж дня затримали його», – поінформували також у прокуратурі.

«Миколаївський районний суд обрав затриманому найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави. На час досудового розслідування чоловік перебуватиме у «Львівській установі виконання покарань №19». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів