У центрі Львова поліція затримала громадянина Алжиру, який торгував наркотиками

Наркодилер збував канабіс туристам та городянам.

01.09.2018 11:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові правоохоронці затримали іноземця-наркодилера.

Читайте також

22-річний мешканець Львівщини у власному гаражі зберігав марихуану
На Львівщині під час вгамування сімейної сварки поліція виявила на балконі плантацію коноплі

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно зі слідчими Шевченківського відділу поліції задокументували  діяльність наркоторговця та затримали його, пише - Четверта Студія.

Як зазначається у повідомленні, 47-річний громадянин Алжиру продавав у центрі Львова іноземним туристам та місцевим мешканцям наркотичні засоби.

Під час затримання та санкціонованого обшуку в зловмисника працівники поліції виявили і вилучили наркотичний засіб «канабіс» та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Усе скеровано на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання чи збут наркотичних засобів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк  до десяти років із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія