У Кам’янка-Бузькому районі двоє зловмисників викрали автомобіль разом із власником

02.09.2018 17:30   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині затримали двох зловмисників, які побили власника автомобіля, заштовхали його разом з другом в транспортний засіб і втекли на ньому. Потерпілих викинули з салону у сусідньому селі, а самі поїхали далі.

Читайте також

На Радехівщині юнак у викраденій машині віз велосипед, який також вкрав

Випадок трапився ще 29 серпня. 25-річний мешканець району повідомив у Кам’янка-Бузький відділ поліції, що близько 00:30 двоє осіб побили його та відібрали автомобіль Volkswagen Golf, пише - ZAXID.NET.

«Заявник разом з товаришем сиділи в автомобілі, коли на них напали зловмисники. Вони побили їх та пересадили на заднє сидіння «Фольксвагена». У сусідньому селі власника авто та його товариша нападники викинули з салону, а самі поїхали», ‒ повідомляє поліція Львівщини.

Поліцейські встановили підозрюваних ‒ це двоє мешканців Кам’янка-Бузького району віком 23 та 25 років. Вони мають судимість за майнові злочини.

Зловмисників взяли під варту та повідомили їм про підозру у скоєнні злочину. За ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) їм загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET