На Львівщині встановили рекорд України (Відео)

03.09.2018 08:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 2 вересня, у селі  Карачинів, що на Яворівщині, відбулося свято «Великі обжинки».

Відтак, в області встановили рекорд України – «Найдовший яворівський пиріг». Його довжина становила понад 120 метрів, а для приготування використали 640 кг картоплі. Традиційну грибну мачанку для пирога приготували учасники АТО, пише - Четверта Студія.

На свято завітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало, військовослужбовці Збройних сил України, представники влади, громадські та культурні діячі, громадськість та ін.

«Сьогодні тут ми маємо можливість святкувати і тішитися життю, мріяти. А все тому, що за тисячі кілометрів від Львова стоїть українське військо, українська армія. Озброєна не тільки зброєю, але й українським духом. За нас, за нашу Україну, за єдність нашого народу давайте спільно промовимо: «Слава Україні!», – зазначив Олег Синютка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія