Львівський патрульний затримав у свій вихідний день грабіжника

05.09.2018 15:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 5 вересня, близько 12-ї години, патрульний 3-го батальйону у свій вихідний день, перебуваючи у магазині на вулиці Дорошенка, почув крик дівчини.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Інспектор вийшов на вулицю та побачив, що дівчина біжить за чоловіком та кричить, що він злодій. Ймовірний зловмисник повернув у проїзд Крива Липа, пише - Щоденний Львів.

Патрульний розповів: «Я миттєво побіг за ним. Там, серед людей від пропав з поля зору, проте підійшла дівчина та описала його більш детально».

«Тоді інспектор побачив ймовірного грабіжника та затримав його. Виявилося, що чоловік відволік увагу продавця та виніс з магазину три гаманці, які згодом і знайшли в нього в кульку. Патрульний викликав колег. Велопатруль, який прибув, направив на місце події слідчо-оперативну групу. Дівчина написала заяву про злочин. Слідчий в присутності понятих зробив огляд місця події та вилучив гаманці», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів