Стало відомо, коли у Львові почне курсувати трамвай №10

06.09.2018 11:29   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Трамвай №10, який припинив курсувати через реконструкцію вул. Личаківської, відновить роботу в другій половині жовтня. Про це повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

Нагадаємо, реконструкція вул. Личаківської тривала майже півтора роки – з березня 2017 року до серпня 2018 року. На час ремонту трамвай №2 курсував за зміненим маршрутом, а трамвай №10 не курсував зовсім. 31 серпня трамвай №2 поїхав за звичним маршрутом з вул. Коновальця на вул. Пасічну. Натомість трамвай №10 (Залізничний вокзал – вул. Пасічна) досі не курсує.

За словами Івана Бондара, відновити роботу трамвая №10 планують у другій половині жовтня. Речник «Львівелектротрансу» зазначив, що до того часу завершить навчання група нових водіїв трамваїв, а також виїдуть на лінії придбані в Берліні вживані трамваї Tatra KT4.

Планується, що за маршрутом №10 курсуватимуть п’ять вагонів, відповідно загалом випуск трамваїв зросте з 70 до 75 одиниць.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET