Львів’янин позбувся 116 тисяч гривень за користування чужими земельними ділянками

06.09.2018 12:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Радехівська місцева прокуратура забезпечила повернення до бюджету п’яти сільрад Бужчини тисяч гривень.

Читайте також

На Львівщині знизилися ціни на землю
У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень
Земля на Львівщині дешевшає

Про це повідомили в четвер, 6 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Завдяки вжитим заходам Радехівською місцевою прокуратурою до бюджетів Соколянської, Ожидівської, Задвір’янської, Боложинівської та Тур’янської сільських рад Буського району вдалось стягнути 116 тисяч гривень шкоди, завданої львів’янином, який самовільно зайняв та засіяв культурами земельні ділянки загальною площею майже 250 га», пише - Щоденний Львів.

«У квітні 2017 року Буським районним судом Львівської області задоволено позовні вимоги Радехівської місцевої прокуратури про стягнення з вказаної особи на користь зазначених сільських рад 116 тисяч гривень шкоди. Це рішення суду з вересня 2017 року перебувало на виконанні Шевченківського відділу державної виконавчої служби Львова, яка і оголосила в розшук транспортний засіб боржника», – поінформували також у прокуратурі.

«Однак лише після отримання у серпні 2018 року Радехівською місцевою прокуратурою постанови про розшук транспортного засобу та скерування її у органи Нацполіції Львівщини, рішення суду реально виконано. Відтак, боржником сплачено вказану суму, яка і надійшла на рахунки сільських рад», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів