Затриманий за нетверезе кермування водій Олега Синютки звільнився з роботи

07.09.2018 17:27   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Водій голови Львівської ОДА Олега Синютки, якого напередодні затримали за підозрою у нетверезому водінні, написав заяву на звільнення, пише - 032.ua.

Читайте також

Збив дитину та втік із місця ДТП: поліція розшукує водія
Збита на пішохідному переході у Львові жінка відсудила ₴100 тис. у водія маршрутки

Інформацію про те, що водій очільника ЛОДА після року роботи звільнився з посади, у коментарі сайту Leopolis.news Олег Синютка підтвердив особисто.

Нагадаємо, увечері середи, 5-го вересня, поліція на трасі Київ - Чоп, за підозрою у кермуванні в нетверезому стані затримала водія керівника Львівської області Олега Синютки.

Як тоді повідомили кореспонденту 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львівскої області, патрульні зупинили водія за те, що він припаркував свою автівку в недозволеному місці.

Під час спілкування патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій спершу погодився поїхати з інспекторами до медзакладу, однак вже там відмовився проходити перевірку. На нього склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua