Львівщина: депутатів, поліцейського й екс-суддю за корупційні діяння покарали штрафами

09.09.2018 17:42   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Посадовці не внесли у визначений термін зміни в електронну декларацію. Серед порушників – голова села, екс-суддя, депутати, поліцейський.

Читайте також

У Стрию одному із суддів подвір’я закидали «коктейлями Молотова»
З початку року на Львівщині внаслідок автопригод загинуло 149 людей
Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради

За інформацією Львівської облпрокуратури, порушення зафіксовано у Пустомитівському районі. Загалом, як йдеться в повідомленні, оштрафовано 13 держслужбовців, котрі не внесли відповідних змін чи вчасно не заповнили електронні декларації, пише - .

Розслідування щодо означених фактів вела Львівська місцева прокуратура №3. Прокуратурою з’ясовано – посадовці здійснили адмінпорушення, пов’язані з корупційними діяннями.

Зокрема, слідство з’ясувало: 8 депутатів органів місцевого самоврядування, голова села Пустомитівського району, керівник комунального підприємства, інспектор ДФС, співробітник поліції та колишній суддя без вагомих причин несвоєчасно подали декларацію про зміни щодо володіння майновими цінностями.

Відтак, судом  в ході розгляду справ порушникам призначено покарання – накладено штрафи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн