Втікач від львівських поліціянтів застосував газовий балончик

13.09.2018 08:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні отримали в середу, 12 вересня, близько п’ятої години ранку інформацію, що двоє невідомих у масках ходять по території школи на вулиці Володимира Великого, заглядають у вікна та хочуть потрапити всередину, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в середу, 12 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Інспектори приїхали на місце та побачили вказаних чоловіків. Коли офіцери почали до них наближатися, особи почали втікати. На вимогу зупинитися чоловіки не реагували та побігли у різні боки».

«Патрульні проінформували в радіоефір напрямок руху осіб та описали одяг. Спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР), який був неподалік, побачив одного з втікачів та зупинив його. Чоловік почав чинити активний опір та застосував убік правоохоронців газовий балончик. Його затримали та викликали слідчих», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів