У Львові взято грабіжника-рецидивіста

31-річному львів’янину загрожує позбавлення волі – до 6-ти років.

15.09.2018 18:32   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

До Сихівського відділу поліції за допомогою звернулася 22-річна місцева жителька. Вона – працівниця однієї з львівських АЗС. Зі слів заявниці, невідомий на автозаправці схопив два набори інструментів (марка – «Бош»), що лежали на стелажі й утік. І сума збитків – приблизно 3 000 грн.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Головним управлінням Національної поліції у Львівській області поінформовано, що поліцейськими встановлено – до злочину причетний 31-річний львів’янин, раніше неодноразово судимий (і за пограбування – теж), пише - .

Відомо, що за фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 186 (Грабіж) ККУ. І згідно з рішенням суду, лиходія взяли під варту (термін – шістдесят діб). Загрожує лиходію: позбавлення волі – 4-6 років.

Досудове розслідування на даний час – триває. Експертами проводиться перевірка зловмисника. Встановлюються деталі даного кримінального правопорушення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн