На Львівщині чоловік вбив власну матір

15.09.2018 19:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Самборі винесли вирок чоловіку, який через необережність вбив власну матір.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Самбірською місцевою прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у суді стосовно 33-річного мешканця одного із сіл Самбірського району, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України (вбивство через необережність).

Подія трапилась у жовтні 2017 року. Встановлено, що зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптового конфлікту із своєю 74-річною матір’ю, із необережності вбив її. Не розрахувавши сили, лиходій вдарив стареньку в груди, внаслідок чого вона впала на землю та вдарилась головою об бетонну поверхню. Потерпіла була доставлена у реанімаційне відділення Дрогобицької центральної районної лікарні, де не приходячи до тями, померла.

Вироком Самбірського міськрайонного суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді обмеження волі строком на 3 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo