На які нові авто витрачали гроші львів’яни у ceрпні, – статистика

19.09.2018 13:37   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували понад 300 нових легковиків, середня вартість яких перевищила 32 тисячі доларів.

Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua, пишуть - Варіанти.

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували більше трьохсот нових авто, кожне з яких в середньому коштувало 32 тисячі доларів США.

Найпопулярнішими моделями були кросовери. У регіоні сума витрат на покупку нових автомобілів становила 10 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Понад 40% автомобілів, куплених
львів’янами, мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів. Авто, що входять у ціновий діапазон до 17 тисяч – 28%. Середня вартість нової машини у Львові перевищила 32 тисячі доларів.

Найпопулярнішими марками в регіоні були Renault – 44 зареєстрованих авто на суму 700 тисяч доларів. А от на 19 машин марки Mercedes львів’яни витратили більше мільйона доларів. Серед моделей найбільш продаваним у серпні був кросовер Kia Sportage. У Львові зареєстрували 17 таких авто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти