Фіскали знайшли на Львівщині ще одну нелегальну АЗС

19.09.2018 18:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області виявили у Сокалі нелегальну АЗС, на якій здійснювалась реалізація дизпалива без дозвільних документів.

Читайте також

На Львівщині в Червонограді судитимуть зловмисника, який побив чоловіка на автозаправці
У Львові невідомі в масках пограбували заправку
Злочинці в масках пограбували АЗС у Львові

Про це повідомили в середу, 19 вересня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Описано автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 150 тисяч гривень, 14-ти тонну цистерну з дизпаливом орієнтовною вартістю близько 420 тисяч гривень. Стосовно правопорушників складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 ст.164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності), а матеріали скеровано в Сокальський районний суд для прийняття рішення згідно чинного законодавства», пише - Щоденний Львів.

«Загалом правоохоронцями фіскальної служби області виявлено у вересні сім нелегальних АЗС, з яких у чотирьох випадках складено адміністративні протоколи, які скеровано до територіальних судів, а ще в трьох випадках, за результатами обшуків в межах кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених статтями 204 та 191 Кримінального кодексу України вилучено і демонтовано автозаправні комплекси та 5,5 тисячі літрів дизпалива», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів