На Львівщині рецидивіст намагався вбити працівника колонії

24.09.2018 17:49   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Житель Дрогобича може провести за ґратами 10 років за спробу умисного вбивства працівника виправної колонії .

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 34-річного жителя Дрогобича, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 та пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство). Подія трапилась у червні цього року на території одного із кафе на вулиці Мекелити у Стебнику», пише - Щоденний Львів.

«Того дня зловмисник, який уже відбував покарання за умисне вбивство, напав на 41-річного працівника виправної колонії та завдав йому декількох проникаючих ударів в грудну клітку, внаслідок чого потерпілий потрапив до Дрогобицької міської лікарні №1.
З’ясовано, що до злочину лиходій готувався заздалегідь, адже при собі мав викрутку», – поінформували також у прокуратурі.

«За клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою. На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини, відповідно до статті 68 Кримінального кодексу України, фігуранту загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років», –  повідомили також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів