На Львівщині глухонімий чоловік зарізав своїх матір та доньку, бо ті відправили його у психлікарню

Свої дії вбивця пояснив тим, що родичі його ненавиділи. Вбивцю засудили довічно.

26.09.2018 09:45   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд покарав чоловіка, який у місті Дубляни Жовківського району Львівської області, зарізав свою доньку та матір, а також намагався вбити внука і зятя.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Інформація про це з’явилась у Єдиному реєстрі судових рішень. Зазначається, що вирок зловмиснику виносив Жовківський районний суд, пише - .

Під час судового засідання було встановлено, що чоловік спланував вбивство доньки, оскільки та відправила його на тиждень у психіатричну лікарню, проте у конфлікт втрутилась мати вбивці. Тоді вбивця напав на матір, яку він вбив. Після цього він напав на доньку, яку теж зарізав.

У помешканні був і чотирирічний онук вбивці, якого чоловік теж планував зарізати, проте вибіг зять чоловіка, якому вдалось врятувати дитину. Вбивця лише поранив онука.

За даними зятя, він побачивши, що тесть вбив родичів кинувся рятувати свою вагітну дружину та попередив сусідів про агресора.

Сам же вбивця розповів, що родичі до нього погано ставилися, вони забороняли йому бути у власному помешканні та навіть відправили у психлікарню.

Чоловіка визнали осудним та призначили довічне ув’язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн