Дівчинці, яка вбила батька на Львівщині, можуть дати рік колонії

27.09.2018 09:51   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судитимуть дитину, яка вбила власного батька.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за фактом скоєння вбивства 35-річного місцевого мешканця, яке трапилось 7 липня цього року у будинку, де потерпілий проживав разом із дружиною та дітьми.

Встановлено, що під час раптового конфлікту, 13-річна дитина завдала власному батькові один удар ножем в шию, внаслідок чого той помер.

За результатами здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні за фактом вчинення малолітньою суспільно небезпечного діяння (яке підпадає під ознаки діяння, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), слідчим, за погодженням із процесуальним керівником, до суду скеровано клопотання про застосування до неї примусових заходів виховного характеру у вигляді направлення до спеціальної навчально-виховної установи для дітей і підлітків до її виправлення на строк 1 рік.

Вік, з якого може наставати кримінальні відповідальність – 14 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo