На Львівщині заарештовано чоловіка, який вбив знайомого

Подія трапилась у липні цього року в квартирі потерпілого.

05.10.2018 11:25   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру 35-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний під час раптового конфлікту на ґрунті неприязних стосунків із 44-річним знайомим, наніс йому удар у голову, внаслідок чого той отримав злам склепіння черепа, забій головного мозку, численні забої м’яких тканин голови та шиї, пише - Магнолія-ТВ.

Такі важкого ступеня тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям, потерпілий помер у комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова.

Так, слідчим суддею Шевченківського районного суду м.Львова правопорушнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Досудове розслідування триває.

За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Львівської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ