У Львові викрили групу сутенерів, які організували надання сексуальних послуг

У Львові затримали сутенерів.

05.10.2018 19:45   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали групу із чотирьох осіб, причетних до надання оплачуваних сексуальних послуг, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У львівському аеропорту затримано мешканця Одеси, який віз двох волинянок в Туреччину задля сексуальної експлуатації

Про це повідомили в п’ятницю, 5 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Кожному зі затриманих була відведена певна роль. Зокрема, двоє львів’янок віком 27 та 31рік безпосередньо обслуговували клієнтів. Третя з жінок, 26-річна львів’янка, виконувала обов’язки диспетчера та маркетолога: розміщувала в мережі Інтернет відповідні оголошення, приймала телефонні дзвінки, координувала дії «дівчат за викликом». Водій таксі, 26-річний житель Львова, забезпечував їх транспортом та охороною, а також забирав у них частину зароблених грошей».

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), яка передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів