На Львівщині підприємця судитимуть за службове підроблення та розтрату майна

05.10.2018 23:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно керівника одного із приватних підприємств, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем),  ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету
На Львівщині інженера з технагляду судитимуть за розтрату ₴270 тис.

Як з'ясувалось, вказана  особа, при виконанні будівельно-монтажних робіт з реконструкції водопровідної мережі в одному із населених пунктів Сокальського району, свідомо внесла неправдиві відомості в акти виконаних робіт по зазначеному об’єкту.

Такі дії зловмисника призвели до завищення вартості виконаних робіт, а також безпідставного нарахування на рахунок підприємця зайвих бюджетних коштів в сумі близько 90 тис грн.

Обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано до Сокальського районного суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статей передбачає до 5 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews