На Львівщині судили глухонімого чоловіка, який намагався вирізати свою сім'ю

07.10.2018 19:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд засудив до довічного ув'язнення чоловіка, який у місті Дубляни Жовківського району Львівської області, зарізав свою доньку та матір, а також намагався вбити внука і зятя.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Свої дії вбивця пояснив тим, що родичі його ненавиділи та відправили у психлікарню на тиждень. Інформація про це з’явилась у Єдиному реєстрі судових рішень, пише - Status Quo.

Під час судового засідання було встановлено, що чоловік проживав разом з матір'ю, двума доньками, зятем та онуком в одному будинку. Дружина обвинуваченого проживала окремо, бо, за її словами, свекруха погано до неї ставилася.

Батько спланував вбивство однієї з доньок, оскільки та відправила його на тиждень у психіатричну лікарню. Проте у конфлікт втрутилась мати вбивці. Тоді вбивця напав на матір, яку він вбив. Після цього він зайшов у ванну кімнату, де знаходилися донька з чотирирічним племінником, та зарізав її. Хлопчика він теж планував зарізати. Проте встиг лише поранити, бо у кімнату вбіг зять (батько дитини). Перед тим зять виштовхнув з будинку вагітну дружину, подзвонив у поліцію та попередив сусідей, після чого повернувся додому та вдарив вбивцю цеглою по голові. Під час боротьби з вбивцею він отримав важкі ножові поранення, проте зміг врятувати сина. Разом з хлопчиком вони вибігли в іншу кімнату та вистрибнули у вікно.

Сам же вбивця розповів, що родичі до нього погано ставилися, вони забороняли йому бути у власному помешканні та навіть відправили у психлікарню.

17 вересня Жовківський районний суд визнати вбивцю винним за ч.2 ст.15 - п.1, п.2 ч.2 ст.115 та п.1 ч.2 ст. 115 КК України і засудови до довічного позбавлення волі.

Також він має сплатити зятю, доньці та онуку по 150 000 грн. моральної шкоди та судові витрати - 32 852 грн. 05 коп.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo