Суд повернув державі 20 гектарів земель на Львівщині

09.10.2018 21:38   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Керівник Городоцької місцевої прокуратури пред’явив до господарського суду Львівської області позов у інтересах держави до місцевого підприємця, який самовільно зайняв 20 га земель на Городоччині та вирощував на ній сільськогосподарські культури, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Львівщині знизилися ціни на землю

Про це повідомили у вівторок, 9 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Прокуратура вимагала звільнити цю територію від незаконного використання. Ця самозахоплена ділянка знаходиться за межами населеного пункту села Родатичі та відноситься до категорії земель державної власності».

«Факт порушення виявлено співробітниками управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Львівській області під час перевірки. Рішенням господарського суду позов місцевої прокуратури задоволено повністю. Таким чином, завдяки прокуратурі до держвласності повернуто 20 га земель сільськосподарського призначення вартістю понад 22,3 млн. гривень», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів