Суд на Львівщині підтримав позицію прокуратури, яка вимагала повернути у власність громади 40 га землі

13.10.2018 08:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Так, цьогоріч, 24 вересня, господарський суд Львівської області  розглянув та задоволив позов Радехівської місцевої прокуратури до фермерського господарства і Черницької сільської ради (що на Бродівщині) щодо визнання недійсним рішення виконавчого комітету вказаної сільради та договору на управління спадщиною на 40 га земель. Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

Земля на Львівщині дешевшає

Також прокуратура вимагала повернути територію, вартість якої становила понад 25 млн грн, у власність територіальної громади.  

Встановлено, що на основі рішення органу місцевого самоврядування підприємству надано право на використання ділянок (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва), власники яких померли, а спадкоємці, за законом чи заповітом, відсутні чи не прийняли спадщини.

Зазначимо, що під час судового розгляду відповідачі теж визнали позовні вимоги прокуратури та не оскаржуватимуть це судове рішення, а відтак прокуратурою вживаються заходи для реального його виконання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews