Ультиматум від львівських перевізників: або тариф 6,5 грн, або скоротять режим

13.10.2018 19:28   Джерело: Leopolis.news
Опубліковано : Патрік Скеля

Асоціація перевізників Львівщини та Львівська обласна організація роботодавців автомобільного транспорту «Укравтотранс- Львів» поширила спільну заяву щодо тарифу на проїзд у Львові, пише - Leopolis.news.

Читайте також

Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс
Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд

Відповідну заяву-вимогу вони поширили через ріст цін на пальне:

«Ціни на дизельне пальне невпинно ростуть. Зараз вартість одного літра коливається від 30,00 грн до 33,5 грн. За інформацією від експертів ринку пального, це ще не межа, слід очікувати нових стрибків».

«Лише ринок пасажирських перевезень автомобільним транспортом в м. Львові не реагує на стрімке зростання цін на паливо. Причина проста: ціни на ринку пасажирських перевезень автомобільним транспортом регулює Львівська міська рада. Мабуть, чиновники вважають, що автобуси можуть і без палива рухатися вулицями міста», – обурюються перевізники.

«У сьогоднішніх реаліях розрахунковий тариф – більше 9 грн. І це за умови 100%-ного відшкодування за пільгові перевезення. Зволікання з боку міської влади щодо перегляду тарифу призведе до краху не тільки приватних перевізників, а і комунального транспорту також», – кажуть вони.

У зв’язку із цим перевізники вимагають негайно встановити тариф на рівні граничного 6 грн 50 коп. на підставі попередньо поданих розрахунків.

«Якщо це не буде зроблено, попереджаємо мешканців міста, що автотранспортні підприємства вимушені будуть скорочувати режим роботи автобусів на маршрутах у ранішній, вечірній і ймовірно обідній час», – застерігають вони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Leopolis.news