За незаконне зберігання гранати мешканець Червонограда опинився на лаві підсудних

15.10.2018 10:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 32-річного червоноградця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини
У Львові невідомі підкинули у сміття бойові гранати

         Як було встановлено, цьогоріч у серпні, під час проведення санкціонованого обшуку, працівники поліції виявили та вилучили у місцевого жителя корпус ручної оборонної гранати Ф-1 в конструктивному поєднанні з підривником, які належать до категорії вибухових пристроїв та боєприпасів, придатних до вибуху та споряджені вибуховою речовиною – тротилом та чотирма патронами калібру 5,6 міліметра, що є боєприпасами.

         Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до  Червоноградського міського суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинене санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews