У Львові під час отримання хабара затримала начальника митного посту у Раві-Руській (Фото)

15.10.2018 12:54   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 10-го жовтня, Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, затримали під час отримання хабара у Львові начальника митного посту у Рава-Руській, що на українсько-польському кордоні.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

За інформацією прес-служби УСБУ у Львівській області, хабарника та посередника затримали під час отримання чергової частини хабара у розмірі 21 тисячі гривень, пише - 032.ua.

Втім, правоохоронці підозрюють, що це вже не перший випадок вимагання неправомірної вигоди з боку посадовця - співробітники правоохоронних органів задокументували одержання зловмисником майже 70 тисяч гривень.

Фото: УСБУ у Львівській області
 

"Наразі тривають слідчі дії, за результатами яких затриманим особам буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні прес-служби УСБУ у Львівській області.

Зазначимо, що в затриманні хабарника брали участь співробітники Генпрокуратури України та Нацполіції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз