Колишній ДАІвець зі Львівщини отримав строк

23.10.2018 09:25   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Верховний Суд України поставив остаточну крапку у справі колишнього т.в.о. начальника відділу автоінспекції міста Борислав, що на Львівщині.

Читайте також

На Львівщині чоловік загримів у тюрму за вкрадену ковбасу

Він був визнаний винним в одержанні неправомірної вигоди та отримав два роки і шість місяців позбавлення волі. Про це повідомляє Управління СБУ у Львівській області, пише - Status Quo.

Капітана міліції у жовтні 2014 року затримали оперативники Управління СБ України у Львівській області під час одержання двох тисяч гривень хабара.

Ці гроші зловмисник вимагав від місцевого мешканця, якого викрив у керуванні автомобілем у стані сп’яніння. У разі несплати "данини" він погрожував скласти протокол зі штрафом у сім тисяч гривень та позбавити водійських прав.

Верховний Суд України підтвердив вирок Бориславського міського суду, а також і ухвалу Апеляційного суду Львівської області, залишивши касаційні скарги без задоволення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo