На Львівщині припинили діяльність мережі гральних закладів

23.10.2018 22:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури провели заходи з протидії гральному бізнесу та припинили діяльність мережі п’яти підпільних закладів, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Гральні  заклади, які працювали під вивісками операторів лотерей, були розташовані у Шевченківському та Галицькому районах Львова, а також у Червонограді, Городку та в Миколаєві. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 123 одиниці грального обладнання разом із моніторами вартістю понад сімсот тисяч гривень, понад 42 тисячі гривень та 1,4 тисячі доларів, а також «чорнові» записи та мережеве обладнання».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів