На Львівщині повністю згорів гараж з автомобілем та мотоциклом

Автомобіль «Hyndai» та мотоцикл «Viper» згоріли повністю.

27.10.2018 10:31   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Причини виникнення надзвичайної події встановлюються.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

На території Турківського району Львівської області спалахнув гараж, в якому знаходилось два транспортних засоби, пише - LV Область.Онлайн.

Інформацію про це оприлюднили на сайті Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій. Там уточнили, що повідомлення про пожежу вони отримали сьогодні опівночі.

Як зазначається у повідомленні ДСНС, масштабна пожежа у гаражі сталась 26 жовтня у селі Ільник Турківського району Львівськокї області. Одразу, отримавши повідомлення про цей факт на місце інциденту виїхали працівники пожежної служби. Приїхавши, вони побачили, що потужне полум’я уже охопило повністю гаражі. метою пожежників було те, щоб вогонь не поширився на сусідні будівельні споруди.

Так, за годину пожежу вдалось локалізувати і лише через дві години після приїду на місце займання пожежа була ліквідованою. Проте потужне полум’я повністю знищило гаражне приміщення та транспортні засоби, які знаходились всередині.

Займання гасило вісім рятувальників, було залучено дві спеціальні машини.

Причини та суму збитків встановлюватимуть правоохоронні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн