У Львові надали ОСББ функції замовника капітального ремонту будинків

27.10.2018 11:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На засіданні виконавчого комітету Ухвалили рішення «Про надання ОСББ функцій замовника на проведення капітального ремонту багатоквартирних будинків, які перебувають в управлінні ОСББ», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 26 жовтня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління житлового господарства ЛМР Владислав Іванов розповів: «Пропонується проект рішення про надання ОСББ функцій замовника на проведення капітального ремонту багатоквартирних будинків, які перебувають в управління ОСББ. Мова йде про впровадження програми проведення капітальних ремонтів окремих конструктивних елементів будинків, які перебувають в управлінні ОСББ. В цьому проекті беруть участь три ОСББ, проектна документація вже розроблена, триває експертиза. Ми пропонуємо передати ще функції замовника. Це пілотний проект повністю для ОСББ, коли ОСББ самі обирають підрядника».

У міськраді пояснили: «Мова йде про реалізацію пілотного проекту щодо впровадження Програми сприяння проведенню капітального ремонту окремих конструктивних елементів багатоквартирних будинків, які перебувають в управлінні ОСББ Львова на 2018 рік, затвердженої ухвалою міської ради №3612 від 21 чеервня 2018 року. Відтак, відповідно до рішення, функції замовника на виконання робіт надано об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Дунайська 1» – на об’єкті «Капітальний ремонт внутрішніх мереж водопроводу та каналізації на вулиці Дунайській, 1 у Львові», об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Дунайська 5» – на об’єкті «Капітальний ремонт внутрішніх мереж водопроводу та каналізації на вулиці Дунайській, 5 у Львові», об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Антонича 14» – на об’єкті «Капітальний ремонт м’якої покрівлі житлового будинку №14 (під'їзд №2) на вулиці Антонича, Львів», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів