На вулицях Львова патрулюватимуть з 1 листопада інспектори з паркування

31.10.2018 20:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У міськраді запевнили: «Вчора в ЛМР закінчився конкурс на заміщення вакантних посад інспекторів з паркування».

Читайте також

Платний паркінг створили біля ринку «Вернісаж» у Львові

Про це, як повідомили в середу, 31 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль, який також поінформував: «Відповідно, п’ятеро інспекторів з 10 успішно здали письмовий та усний іспити. Зараз маємо в кадровому резерві двох юристів. Згодом продовжуємо набір інспекторів з паркування. Оголошення буде подано найближчим часом», пише - Щоденний Львів.

Юрій Діль запевнив: «Зранку ми отримали інформацію, що можемо отримати базу даних сервісного центру МВС. Техніки зараз над цим працюють. Щодо бази доступу прикордонної служби, то очікуємо на робочу зустріч у Львові та Києві. Наразі ж продовжуємо інформаційну кампанію для водіїв щодо порушень».

Начальник управління безпеки міста повідомив також: «З 1 листопада, якщо сьогодні до вечора все буде успішно з базою даних, запрацюють інспектори, які вручну підписуватимуть акти тимчасового затримання автомобіля, повідомлення та постанову. Наголошую, акти тимчасового затримання виписуватимуться у разі, якщо будемо мати базу доступу, а повідомлення і постанови про порушення одразу завтра інспектори зможуть виписувати. Тобто перших п’ятеро інспекторів маємо, відтак завтра починаємо роботу»

«27 вересня набрав чинності новий закон «Про реформування сфери паркування транспортних засобів». Згідно з ним, на базі управління безпеки міста Львова створено відділ інспекторів, які з 1 листопада мають право приймати рішення щодо штрафування за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів», – поінформували також у міськраді.

«Відповідно до закону, інспектор з паркування має здійснити фотофіксацію порушень правил паркування, евакуацію порушників і притягнення до адміністративної відповідальності за несплату за стоянку на платних паркінгах. Тепер штрафувати водіїв-порушників може не лише патрульна поліція, а й інспектори з паркування», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів