На Львівщині 23-річний рецидивіст, аби вразити дівчину, викрав автомобіль у свого односельчанина

04.11.2018 10:39   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 2-го листопада, обласні правоохоронці затримали 23-річного мешканця села Старий Добротвір, що у Кам'янко-Бузькому районі Львівщини, за викрадення автомобіля «Шкода Октавіа».

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, про викрадення автівки правоохоронцям повідомив 60-річний власник транспортного засобу, мешканець села Старий Добротвір, пише - 032.ua.

Правоохоронці з'ясували, що до викрадення легковика причетний 23-річний односельчанин потерпілого. В поліції зазначають, що чоловік раніше вже мав проблеми із законом через причетність до кількох крадіжок. Зловмисник пояснив поліцейським, що викрав автомобіль, аби «покататись» зі своєю дівчиною.

Його затримали в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому судом міри запобіжного заходу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua