У Львові почнуть позбавлятись від покинутого транспорту

09.11.2018 16:27   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

У місті налічується 67 адрес із закинутими автомобілями.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

Із понеділка у Львові працівники управління безпеки міста розпочнуть проводити евакуацію покинутих машин, які порушують правила благоустрою та заважають руху. Загалом станом на сьогодні є 67 таких адрес, де тривалий час розміщені покинуті машини. 

«В місті проведено обстеження і виявлено майже 70 адрес, де розміщені закинуті автомобілі. Власників машин просять їх забрати, адже з понеділка всі ці машини, які заважають руху пішоходів чи транспорту, роботі санітарно-очисної техніки, чи порушують правила благоустрою, будуть евакуйовані з міста на арештмайданчик», – заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

За його словами, керівники районів провели обстеження підпорядкованих їм територій і сформували перелік покинутих авто. Було прийнято рішення про необхідність евакуації таких автомобілів. Також районними адміністраціями було скеровано листи власникам автомобілів про необхідність їх прибрати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти