На Львівщині вилучили майже вісім кілограмів бурштину (Відео)

11.11.2018 09:43   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Краківці попередили вночі дві спроби прихованого перевезення через кордон бурштину та цигарок.

Читайте також

У квартирі львів’янина знайшли близько 100 кілограмів бурштину
Львів’янин, який намагався через митницю провезти понад чотири кілограми бурштину, позбувся авто (Фото)

Про це повідомили в понеділок, 5 листопада, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Везли контрабанду до Польщі наші співвітчизники на мікроавтобусах іноземної реєстрації. Прикордонники відділу «Краківець» отримали оперативну інформацію про можливе приховане перевезення через кордон товарів та предметів у тайниках автомобілів подорожніх», пише - Щоденний Львів.

«Після опівночі прикордонний наряд направив на поглиблений огляд мікроавтобус «Мерседес», за кермом якого перебувала 22-річна мешканка Львівщини. У паливному баку її автомобіля прикордонники знайшли сторонні вкладення – майже вісім кілограмів необробленого каміння бурштину та 139 пачок цигарок», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Через годину паливний бак свого мікроавтобусу «Опель» надав на огляд інший житель Львівської області, чоловік 1984 року народження. Після перевірки та демонтажу резервуару правоохоронці дістали з нього 250 пачок курива.  В обох випадках цигарки та напівдорогоцінне каміння вилучили працівники митниці ДФС України, які в подальшому займаються цими справами», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фотосвідчення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів