На Самбірщині чоловіка, який поранив односільчанина, триматимуть під вартою

15.11.2018 23:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що трапилось 7 листопада цього року у с. Корналовичі що на Самбірщині.

Читайте також

Журналістка пояснила, чому патрульні не застосували зброю у львівській психлікарні (Відео)
Керівництво психлікарні у Львові не з'явилося на роботі після різанини в закладі

         Встановлено, що 32-річний місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння, під час раптового конфлікту із 54-річним односільчанином, наніс йому удар ножем у живіт.  

Внаслідок цього, потерпілого госпіталізовано до Самбірської центральної районної лікарні із проникаючим пораненням черевної стінки.

         Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

         Крім цього,  Самбірським міськрайонним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. 

         Досудове розслідування триває.

Також перевіряється причетність затриманого до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Довідково: за вчинене йому загрожує до 8 років ув’язнення.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews