Аграріям на Львівщині відшкодують 5,5 млн. гривень

17.11.2018 17:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулось засідання конкурсної комісії щодо виконання «Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки».

Одним із ключових питань, які розглядалися на засіданні, стала фінансова підтримка суб’єктів господарювання аграрного сектору економіки шляхом компенсації відсотків за кредитами. Відтак, право на отримання компенсації отримали 16 суб’єктів господарювання на суму 1,5 млн. гривень, що разом із попередніми рішеннями склало річний ліміт коштів в сумі 5,5 млн. гривень виділених на 2018 рік, пише - Щоденний Львів.

«Цей фінансовий ресурс дозволить здешевити майже 100 мільйонів гривень кредитних коштів, залучених аграріями у банківських установах та кредитних спілках для придбання сільськогосподарської техніки, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, паливо-мастильних матеріалів, кормів тощо», –  зазначила керівник департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів