На Львівщині працівниці банку привласнили мільйони

17.11.2018 18:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині засуджено двох колишніх працівниць банку, причетних до привласнення чотирьох мільйонів гривень.

Читайте також

Більше 8 млн гривень виділили на соціально-економічний розвиток Львівщини
Львів’яни отримали майже 90 мільйонів гривень соціальної допомоги у 2017 році

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Управління захисту економіки у Львівській області, пише - Status Quo.

Рішенням районного суду зловмисниць визнано винними у скоєнні злочину та засуджено до штрафу із позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов'язаною з несенням матеріальної відповідальності, протягом трьох років.

Як встановили працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно із працівниками слідчого управління поліції Львівщини та під процесуальним керівництвом прокуратури області, касири районного відділення одного з банків умисно внесли завідомо неправдиві відомості та склали завідомо неправдиві документи, що засвідчували факт наявності грошових коштів у касі відділення.

Внаслідок цього керівник відділення банку незаконно заволоділа коштами на суму 75,4 тисячі доларів США та 56,6 тисяч Євро, що згідно курсу НБУ на час скоєння злочинів становило чотири мільйони гривень.

Зловмисницям було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України та обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Рішенням районного суду колишніх працівниць банку засуджено до штрафу у розмірі двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов'язаною з несенням матеріальної відповідальності, протягом трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo