У Львові людям, які пережили Голодомор, збільшили розмір допомоги

19.11.2018 15:25   Джерело: Status Quо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові людям, які пережили Голодомор, виплатять матеріальну допомогу.

Читайте також

Львівська мерія збільшила матеріальну допомогу багатодітним сім'ям

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

До Дня пам’яті жертв Голодомору, у Львові виплатять одноразову матеріальну допомогу людям, які пережили Голодомор 1932−1933 років. Цю допомогу отримають 112 львів’ян. Загалом в управлінні соціального захисту міста на ці виплати передбачили 224 тисячі гривень.

«Ми щорічно вшановуємо людей, які пережили трагічні події 1932−1933 років. Це той мінімум, який ми можемо для них зробити. Тож ми намагаємось не тільки кожного року передбачити кошти на ці виплати, а й збільшити їх. Цього року, скажімо, кожна людина отримає матеріальну допомогу в розмірі 2 тисяч гривень, тоді як торік ця виплата становила 1 тисячу гривень».

Начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин

Нагадаємо, День пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій вшановують в Україні щорічно, у четверту суботу листопада. За даними істориків, упродовж 1932−1933 років жертвами голоду в Україні, що виник внаслідок адміністративних заходів радянської влади, стали десятки мільйонів людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quо