На Львівщині засудили чоловіка, який вбив друга

22.11.2018 11:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Душогуб із Львівщини проведе за ґратами 7 років.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Під процесуальним керівництвом Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 39-річного мешканця Буського району, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Інцидент стався 12 травня 2018 року, близько 09-09.25 у будинку, де проживав 41-річний потерпілий та вбивця (без реєстрації). Під час раптового конфлікту із другом обвинувачений умисно завдав йому один удар ножем у живіт. Внаслідок травми у реанімаційному відділенні Буської центральної районної лікарні чоловік помер.

Обвинувальний акт та позовну заяву про відшкодування витрат на стаціонарне лікування постраждалого, цьогоріч 9 липня скеровано до суду для розгляду. Відтак, 13.11.2018 Буський районний суд Львівської області визнав зловмисника винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років. Крім цього, судом задоволено цивільний позов про стягнення з фігуранта на користь закладу охорони здоров’я майже 13 тис грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo