На Львівщині судитимуть обвинуваченого у вбивстві жінки

25.11.2018 11:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Самборі завершили розслідування в провадженні стосовно 39-річного старосамбірчанина, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Подія трапилась у червні цього року за місцем проживання потерпілої. Обвинувачений напідпитку відправив свою 40-річну співмешканку придбати алкогольні напої, проте коли жінка повернулась без них, розлючений зловмисник наніс їй численні удари ногами та кулаками по тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Кримінальне провадження стосовно старосамбірчанина вже перебуває на розгляді Самбірського міськрайонного суду. Уразі доведення вини чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили в п’ятницю, 23 листопада, в прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів