У Львові обмежили рух великогабаритного транспорту

26.11.2018 21:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Комісія з безпеки дорожнього руху обмежила заїзд великогабаритних транспортних засобів вагою більше 15 тонн на міст на вулиці Кульпарківській, який перебуває в аварійному стані, пише - Щоденний Львів.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР замовляв експертне обстеження шістьох шляхопроводів у Львові. Зокрема шляхопровід на вулиці Кульпарківській, згідно з експертним звітом спеціалізованої організації ТзОВ «НВП «Мостовий центр», яке виграло тендер на надання даних послуг, знаходиться в аварійному стані.

Міст потребує капітального ремонту, оскільки опори моста знаходиться у стані, що не можуть витримувати великого навантаження. Тому в експертному звіті рекомендували обмежити заїзд великогабаритних транспортних засобів вагою більше 15 тонн на міст на вулиці Кульпарківській.

Оскільки через цей міст також проходитиме смуга громадського транспорту, то виїжджаючи на міст тролейбуси та автобуси повинні будуть перелаштуватися з правої смуги у ліву. Нововведення діятиме до того часу, поки не проведуть капітальний ремонт цього моста.

Про це повідомили в понеділок, 26 листопада, в прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів